Termeni si Conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru Kittysoap.ro, protecția datelor cu caracter personal are cea mai mare prioritate. Pentru a citi toate informațiile importante cu privire la protecția datelor, click pe linkul urmator: Politica de confidentialitate

Efectuarea unei comenzi reprezinta acceptul cumparatorului cu privire la termenii si conditiile vanzatorului, Factura primita de cumparator la livrarea marfii tine loc de contract. www.comoaracristinei.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, fara notificarea prealabila a clientilor. De asemenea, www.comoaracristinei.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor prezentate pe site, fara notificarea prealabila a cumparatorilor. Promotiile facute pe site sunt valabile in masura stocului disponibil. www.comoaracristinei.ro isi rezerva dreptul de a anula sau modifica acele comenzi care contin produse cu preturi afisate eronat sau care rezulta din diferite erori ale sistemului informatic.

Toate informatiile de pe site sunt actualizate permanent, straduindu-ne tot timpul sa va oferim cele mai noi, corecte si complete informatii, in limita cunostintelor pe care le detinem, insa uneori se pot strecura erori neintentionate sau anumite informatii pot fi incomplete, pentru care nu putem fi facuti responsabili. Este responsabilitatea fiecaruia sa decida daca produsele sunt potrivite pentru propriul uz.

Informatiile prezentate pe site cu privire la produse au o natura pur informativa. Ele au scopuri educative, nu reprezinta sfaturi medicale si nici nu oferim garantia rezolvarii unor probleme medicale. Nu raspundem de utilizarea necorespunzatoare a produselor sau utilizarea lor in alte scopuri decat cele pentru care au fost create. In cazul in care aveti orice probleme de natura medicala, va sugeram sa consultati un medic specialist.

Produsele comercializate sunt destinate a fi folosite pentru ingrijirea pielii si parului, nu consumului alimentar. Ele nu pot fi ingerate, mancate sau baute. Femeile insarcinate, persoanele cu diferite probleme de natura medicala (epilepsie, astm, etc) sau care urmeaza un tratament trebuie sa foloseasca produsele care contin uleiuri esentiale cu precautie si sa consulte medicul la aparitia unor efecte secundare nedorite. Daca sunteti alergici, va recomandam sa testati produsul pe o suprafata mica de piele anterior folosirii lui. Pentru orice probleme de acest fel avem rugamintea sa ne contactati si vom incerca sa gasim impreuna o solutie.

Termenele de garantie ale produselor pot fi modificate de utilizator, depinzand de modul de stocare si utilizare a acestora. Va recomandam sa pastrati sapunurile pe un suport care sa permita scurgerea apei, in acest fel veti prelungi durata lor de viata. Pastrarea sapunurilor in lumina directa a soarelui duce la decolorarea lor. Cremele, uleiurile, gelurile se pastreaza in locuri uscate, ferite de lumina directa a soarelui, cu temperaturi sub 20 grade (daca este posibil, chiar in frigider), in caz contrar, termenul de valabilitate scade. Nu suntem raspunzatori de alterarea produselor pastrate in alte conditii decat cele prezentate pe site sau pe eticheta.

Fotografiile de pe site sunt informative si pot contine obiecte sau accesorii care nu se vand impreuna cu produsul principal. Culoarea produselor comandate poate sa difere de a celor din poza. Orice paguba suferita de client ca urmare a folosirii produselor de pe site-ul www.comoaracristinei.ro va fi compensata in limita sumei platite de cumparator pe produsele achizitionate de la www.comoaracristinei.ro.

Datele primite de la clienti sunt folosite exclusiv in scopul livrarii marfii sau pentru a trimite diferite mail-uri cuprinzand informatii si promotii clientilor interesati. www.comoaracristinei.ro nu utilizeaza datele colectionate in alt scop si nici nu le transmite altor persoane sau companii. I.I. ORMENISAN AUREL DOREL este inscris in Registrul de evidenta a operatorilor care prelucreaza date cu caracter personal, sub nr.

Înapoi