Sapunuri naturale

Sapunuri Naturale Comoara Cristinei, realizate din cele mai bune uleiuri naturale vegetale (ulei de masline, unt de cocos, unt de shea, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei din samburi de struguri, ulei de catina, ulei de dafin, s.a.), impreuna cu produse apicole romanesti de calitate superioara (miere de albine, propolis, polen). La acestea se adauga o multime de plante medicinale, argile si pulberi vegetale detoxifiante, lapte de capra sau iaurt si bineinteles, uleiuri esentiale din plante, pentru parfum sau alte scopuri medicinale.

Efectele pe care le resimtim atunci cand folosim aceste sapunuri sunt multiple si ele se rasfrang in principal asupra pielii :

  •  aceasta va ramane curata si dezinfectata ;
  • va fi reparata si regenerata gratie proprietatilor uleiurilor adaugate in sapun ;
  • va fi hranita ;
  • in final, pielea va ramane protejata. Protectia pielii se realizeaza de catre glicerina naturala formata in timpul procesului tehnologic, care asigura o pelicula protectoare la suprafata pielii, aceasta avand si calitatea de a impiedica dezvoltarea de reactii alergice. Cel mai mare aport al glicerinei este insa hidratarea pielii.

Utilizarea frecventa de sapunuri naturale Comoara Cristinei, in cadrul igienei zilnice, va avea ca efect in timp ameliorarea pana la vindecarea unor probleme de piele ca eczeme, alergii, prurit, psoriazis.

Înapoi