Parfumuri naturale

Parfumurile sunt 100% naturale, adica materia prima utilizata este in totalitate de origine vegetala si obtinuta fara ingrediente chimice. Parfumurile sunt realizate fara coloranti, fara stabilizatori de vascozitate sau culoare si fara conservanti sau stabilizatori chimici.
Retetele de parfum au fost realizate initial din pasiunea Cristinei de a regasi mirosul natural si original al florilor, iar mai apoi, pe parcursul anilor, de catre echipa noastra, in activitatea de cercetare a proprietatilor uleiurilor esentiale.

Cand vom folosi un parfum Comoara Cristinei, vom regasi parfumul natural al florilor de iasomie, trandafir, lavanda, etc. Vom avea senzatia ca mirosim floarea pe care o indragim. Asa am creat gama de parfumuri 100% naturale. In functie de obiceiurile sau placerea de a simti parfumul florilor, le-am realizat prin doua tehnologii:

1. pe baza de ulei vegetal si uleiuri esentiale – se numesc Parfum de Puls;
2. pe baza de alcool pur din cereale si uleiuri esentiale – se numesc Parfum natural.

Atat parfumurile de Puls cat si parfumurile naturale, poarta in general denumirea florilor din continut, iar altele sunt retete elaborate, cu continut ridicat de uleiuri esentiale de la 5 la 13 tipuri, purtand amprenta proprie marcii noastre.

Înapoi