Set cadou cosmetice naturale pentru barbati-RELAX

75,00 lei

Un cadou original,100% natural. Set cadou cosmetice naturale potrivit barbatilor care apreciaza calitatea cosmeticelor naturale, in confortul propriei case. Cosmetice fara continut de substante chimice, cu efecte benefice pentru piele. Setul contine un Sapun natural cu Lavanda si propolis, o Sare de baie cu sare de mare, ulei de macadamia, ulei esential de lavanda si o Lotiune hidratanta cu laptisor de matca.

Adauga produs in lista de produse preferate
Adauga produs in lista de produse preferate

Descriere

Setul cadou cosmetice naturale-RELAX se adreseaza barbatilor care apreciaza calitatea cosmeticelor naturale, in confortul propriei case. Sa ne ingrijim sanatatea si frumusetea pielii cu cosmetice fara continut de substante chimice si conservanti. Setul contine un Sapun natural cu Lavanda si propolis, 90g, o Sare de baie cu sare de mare, 200g, ulei de macadamia si ulei esential de lavanda si o Lotiune hidratanta cu laptisor de matca, 100ml.

Toate aceste produse sunt oferite intr-o cutie de culoare alb-natur, frumos ornata pentru acest minunat Set cadou cosmetice naturale. 100% natural! Cea mai buna alegere!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou cosmetice naturale pentru barbati-RELAX”

Ați putea dori, de asemenea…

Înapoi