Set cadou cosmetice naturale pentru barbati-ACTIV

98,00 lei

Set cadou cosmetice naturale pentru barbatii activi, care au nevoie de o ingrijire mai atenta a pielii. Utilizarea cosmeticelor naturale, de calitate superioara, garanteaza intetinerea sanatatii si frumusetii acesteia. Setul contine un sapun natural antimicrobian, un Deodorant gel cu bila, pentru neutralizarea mirosului neplacut al transpiratiei, un Aftershave spray cu propolis care calmeaza iritatiile dupa barbierit si o Crema Reparatoare cu vitamina E.

Adauga produs in lista de produse preferate
Adauga produs in lista de produse preferate

Descriere

Acest Set cadou cosmetice naturale se adreseaza barbatilor activi, care au nevoie de o ingrijire mai atenta a pielii. Din acest motiv utilizarea cosmeticelor naturale, de calitate superioara, garanteaza intetinerea sanatatii si frumusetii acesteia. Setul contine un sapun natural antimicrobian, cu albastru de metilen sau cu menta de 90g, un Deodorant gel cu bila de 30ml, pentru neutralizarea mirosului neplacut al transpiratiei, un Aftershave spray cu propolis care calmeaza iritatiile dupa barbierit, 50ml,  si o Crema Reparatoare cu vitamina E de 50ml.

Toate aceste produse sunt oferite intr-o cutie de culoare alb-natur, frumos ornata pentru acest minunat Set cadou cosmetice naturale.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou cosmetice naturale pentru barbati-ACTIV”

Ați putea dori, de asemenea…

Înapoi