SAPUN natural SOUVENIR din Transilvania, Romania

17,00 lei

Sapun natural Souvenir din Transilvania-Romania, cu miros de lavanda si forme speciale de ingerasi sau flori este ambalat in cutie. Cea mai buna alegere!

Adauga produs in lista de produse preferate
Adauga produs in lista de produse preferate

Descriere

Sapun natural Souvenir din Transilvania este realizat in forme deosebite, cu ingerasi, flori, cu figurine ca fata cu vioara, doi indragostiti sau miri. Este realizat in diferite culori: alb, mov, verde. Sapunul este ambalat intr-o punga transparenta pentru protectie, iar punga este introdusa intr-o cutie Souvenir cu inscriptia Transilvania-Mures-Romania. Acest cadou 100% natural, se poate lua drept souvenir de catre persoanele aflate in trecere prin zona Transilvaniei. Sapun natural Souvenir din Transilvania, poate fi o amintire speciala, din inima Transilvaniei si a Romaniei.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ, si sunt oferite pentru a indruma consumatorul in alegerea unui produs. Nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Informații suplimentare

Forma

Cutie Souvenir

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SAPUN natural SOUVENIR din Transilvania, Romania”

Ați putea dori, de asemenea…

Înapoi