Marturii sapun natural, pentru nunta, botez

5,00 lei15,00 lei

Marturii sapun natural cu forme, pentru evenimente speciale precum nunta si botezul pot fi cateva variante de cadou, pe care le vei putea asorta evenimentului.

Adauga produs in lista de produse preferate
Adauga produs in lista de produse preferate

Descriere

Marturiile din sapun natural sunt realizate in functie de modelul ales, in gramaje diferite, incepand de la 25 g pana la 70 g. Marturiile din sapun natural cu forme se realizeaza la comanda dvs. depusa inainte de eveniment, cu cel putin 30 zile.

Marturiile sapun natural cu forme se realizeaza dupa retete diferite, astfel:

Prima reteta este Sapun natural cu lavanda si propolis, cu parfum floral citrat de lavanda si litsea cubeba, de diferite culori, in special mov. A doua reteta este sapun natural SPA cu sare de mare, cu miros de lavanda, acestea au culoare alb pur.  A treia reteta este pentru ursuletii galbeni pentru botez, sapun natural piele sensibila-copii, cu parfum fructat de portocale dulci, culoarea portocalie, de la pulpa de catina.

Marturiile din sapun natural forme pentru nunta sau botez, au preturile in functie de gramaj, astfel:
1.Forme de flori in diferite culori( mov, roz, alb, ivoire), gramaj intre 25g-30g, sunt realizate fie din reteta sapunului cu lavanda, fie din reteta sapunului SPA de un alb intens.
Pretul 5 lei / bucata fara saculet de organza, si 6 lei cu saculet. Pretul pentru personalizarea etichetei cu textul si numele, este 0,50 lei.

2.Inimioarele si ursuletul gramaj 35g-40g se pot colora cu argile, in functie de solicitare: alb, roz, mov, galben, verde, albastru.
Marturii sapun natural forme de inima cu trandafiri, de culoare intens alba, pura, imaculata si parfum de lavanda se asorteaza pentru nunta, sau botez, avand ambalajul de organza alb asemanator rochiei de mireasa, respectiv accesoriilor albe, pure ale copiilor. Pretul este 6 lei / bucata fara saculet organza si 7 lei / bucata, cu saculet. Pretul pentru personalizarea etichetei cu textul si numele, este 0,50 lei.

3. Forme cu MIRI in greutate 70g de diferite culori: mov cu alb, roz cu alb, realizate dupa reteta sapun cu lavanda, sau alb integral realizate din reteta SPA cu sare de mare. Pretul este 15 lei / bucata fara saculet organza, si 16 lei cu saculet. Pretul pentru personalizarea etichetei cu textul dorit, este 0,50 lei.

Atentie! In cazul in care optiunea dvs.este cu Ambalaj Organza, va rugam sa comandati si ambalajul corespunzator cantitatii dorite, la culoarea preferata.

Informații suplimentare

Gramaj

, ,

Ați putea dori, de asemenea…

Înapoi