Deodorante naturale

Dezvoltarea armonioasa a corpului si psihicului uman porneste de la prima ora a diminetii. Asigurarea igienei zilnice, insotite apoi de hrana sanatoasa si de un program ordonat in activitate, contribuie la sanatatea organismului.
Neglijarea tabieturilor in igiena de dimineata, saltul peste micul dejun, lipsa vitaminelor si diversitatii alimentatiei la masa de pranz, apoi efortul prelungit in activitatea zilnica pana la ore tarzii, sunt factori care dezechilibreaza metabolismul uman, acesta raspunzand la neglijentele noastre.
Asa se intampla si in cazul persoanelor care se confrunta cu transpiratie excesiva, cu consum ridicat de cafea sau ciocolata, consum ridicat de calorii seara inainte de culcare, etc. Apoi cautam remedii.
Aplicarea antiperspirantelor, care stim ca pot sa contina pana la 13-18 ingrediente de natura chimica, nu va face decat sa ne experimenteze pe propria piele efectele secundare ale acestora.
Cercetarea noastra s-a oprit la acest aspect, si anume: modul natural de a lasa metabolismul si organismul sa functioneze normal, adica sa transpire, dar sa nu mirosim a transpiratie. Astfel, Deodorante naturale Comoara Cristinei contin ingrediente bio si 100% naturale care ajuta la inhibarea florei microbiene de sub brat si neutralizeaza mirosul neplacut al transpiratiei.
Dimineata, dupa ce ne spalam, putem aplica unul din deodorantele preferate: Stick solid Fresh, Spray Natural lichid, Gel roll-on Natural din gama Comoara Cristinei.
Seara, inainte de culcare, pentru a reduce transpiratia picioarelor, ne vom spala picioarele cu apa calda, le vom masa, iar apoi aplicam deodorantul Refresh Comoara Cristinei. Vom avea grija sa schimbam mai des ciorapii, sa alternam incaltamintea, iar pe cat posibil sa folosim pe piele, materiale din bumbac.
Recomandam persoanelor mai tinere, deodorantul roll-on gel, care este foarte prietenos cu pielea fina a acestora.
Un mare avantaj al deodorantelor Comoara Cristinei este faptul ca NU PATEAZA.
Ca amanunt trebuie stiut despre perioada de Curatare a Zonei, care dureaza intre 3 zile si 4 saptamani, amanunte aflati de pe site.

Înapoi